САД И ГЕРМАНИЈА ЗАЕДНО ЌЕ СЕ БОРАТ ПРОТИВ НЕГИРАЊЕТО НА ХОЛОКАУСТОТ И НАЦИСТИЧКИТЕ ЗЛОСТОРСТВА

Германија и САД покренаа заедничка иницијатива која ќе има за цел да го одржува во живот сеќавањето на Холокаустот и […]

The post САД И ГЕРМАНИЈА ЗАЕДНО ЌЕ СЕ БОРАТ ПРОТИВ НЕГИРАЊЕТО НА ХОЛОКАУСТОТ И НАЦИСТИЧКИТЕ ЗЛОСТОРСТВА appeared first on Сакам Да Кажам.