САД ГО ЗАВРШИЈА ПОВЛЕКУВАЊЕТО ОД АВГАНИСТАН, СТАВАЈЌИ КРАЈ НА СВОЈАТА НАЈДОЛГА ВОЈНА ДОСЕГА

САД вечерва го комплетираа повлекувањето од Авганистан, ставајќи крај на својата најдолга војна досега и затворајќи поглавје во својата воена […]

The post САД ГО ЗАВРШИЈА ПОВЛЕКУВАЊЕТО ОД АВГАНИСТАН, СТАВАЈЌИ КРАЈ НА СВОЈАТА НАЈДОЛГА ВОЈНА ДОСЕГА appeared first on Сакам Да Кажам.