САД ВО НОЕМВРИ СЕ ОТВОРААТ ЗА ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИТЕ ПАТНИЦИ

САД објавија дека ги олеснуваат рестрикциите за патувања и повторно се отвораат за патниците од Велика Британија, Европска Унија и […]

The post САД ВО НОЕМВРИ СЕ ОТВОРААТ ЗА ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИТЕ ПАТНИЦИ appeared first on Сакам Да Кажам.