Прво тоа, па потоа една чашка ракија. Доктор Несторовиќ открива што пие секое утро за добар имунитетИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Докторот Бранимир Несторовиќ рече дека пие по 3 или 4 кафиња дневно.

Не можам да го започнам денот без кафе. Не можам да ги отворам очите додека не го испијам кафето. После тоа, ракиичка, се разбира – рече д -р Несторовиќ.

Тој за ТВ Хепи изјави дека физичката активност е еден од главните начини за спречување на стресот, ракот и кардиоваскуларните болести.

Јас пред некој ден ја косев тревата, а еден сосед ме праша зошто не му платам некому тоа да го прави. Не е во тоа поентата, рече д -р Несторовиќ.

Тој вели дека не треба да се претерува и дека луѓето постари од 50 години можат да заборават на тератана и дека е доволно да возат велосипед и брзо да пешачат.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×