ПРВАТА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НЕКОЛКУ ЧАСА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБРАНА

Првата шведска премиерка поднесе оставка само неколку часа откако дојде на функцијата. Магдалена Андерсон денеска беше избрана за нова лидерка, […]

The post ПРВАТА ШВЕДСКА ПРЕМИЕРКА ПОДНЕСЕ ОСТАВКА НЕКОЛКУ ЧАСА ОТКАКО БЕШЕ ИЗБРАНА appeared first on Сакам Да Кажам.