Пратенички прашања во Собранието – Фокус


Собранието денеска ќе ја одржи 44-та седница на која ќе се поставуваат пратенички прашања.

Седницата за поставување пратенички прашања вообичаено се одржува секој последен четврток во месецот. Предност за поставување прашања до премиерот и до министрите имаат опозициските народни избраници.

– Advertisements –


ИЗВОР. ФОКУС