По шест часа проработеа Фејсбук, Инстаграм и ВатсАп – Фокус


По скоро шест часа почнаа да се враќаат во функција, социјалните мрежи, Фејсбук, Инстаграм и ВатсАп. Корисниците ширум светот се жалеа дека имаат проблеми со пристапот, а Твитер беше единствена социјална мрежа која функционираше.

И претходно се случувало да паднат апликациите на Фејсбук, но тоа досега траеше 10 до 15 минути, додека сега, социјалните мрежи не работеа скоро шест часа.

– Advertisements –

Според дел од медиумите, личните податоци на 1,5 милијарди корисници на Фејсбук наводно се продадени на популарен хакерски форум.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×