ПОЧИНА БАСИСТОТ НА „ЗИ-ЗИ ТОП“, ДАСТИ ХИЛ

Долгогодишниот басист и еден од брадестите членови на рок групата „Зи-Зи топ“, Дасти Хил, почина на 72 години во својот […]

The post ПОЧИНА БАСИСТОТ НА „ЗИ-ЗИ ТОП“, ДАСТИ ХИЛ appeared first on Сакам Да Кажам.