ПОЧИНА АКТЕРСКАТА ЛЕГЕНДА ЖАН-ПОЛ БЕЛМОНДО

Почина Жан-Пол Белмондо, ѕвездата на легендарниот фиилм на Новиот бран „До последен здив“ на Жан-Лик Годар. Беломондо, кој со спелескан […]

The post ПОЧИНА АКТЕРСКАТА ЛЕГЕНДА ЖАН-ПОЛ БЕЛМОНДО appeared first on Сакам Да Кажам.