ПОЖАРИТЕ ШТО ГИ ОПУСТОШИЈА ТУРИСТИЧКИТЕ РЕГИОНИ ВО ТУРЦИЈА СЕ НАЈЖЕШКИ ДОСЕГА

Интензитетот на жештината од шумските пожари во Турција е четири пати поголем од кога било забележано во историјата на земјата, […]

The post ПОЖАРИТЕ ШТО ГИ ОПУСТОШИЈА ТУРИСТИЧКИТЕ РЕГИОНИ ВО ТУРЦИЈА СЕ НАЈЖЕШКИ ДОСЕГА appeared first on Сакам Да Кажам.