ОД 47 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ПРИЈАВЕНИ ДЕНЕСКА, 15 ПОЧИНАЛЕ ВО МАРТ, УШТЕ 627 ПОЗИТИВНИ ОД 2.865 ТЕСТОВИ

Четириесет и седум починати лица се наведени во денешната ковид статистика на Институтот за јавно здравје, но од нив, како […]

The post ОД 47 ПОЧИНАТИ ОД КОВИД-19 ПРИЈАВЕНИ ДЕНЕСКА, 15 ПОЧИНАЛЕ ВО МАРТ, УШТЕ 627 ПОЗИТИВНИ ОД 2.865 ТЕСТОВИ appeared first on Сакам Да Кажам.