ОД 330.320 ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИ, 96 ЗАБОЛЕЛЕ ОД КОВИД, А 13 ЗАВРШИЛЕ ВО БОЛНИЦА

Само 96 од 330.320 лица во Македонија кои примиле две дози од вакцината против ковид-19 се заразиле со коронавирус по […]

The post ОД 330.320 ЦЕЛОСНО ВАКЦИНИРАНИ, 96 ЗАБОЛЕЛЕ ОД КОВИД, А 13 ЗАВРШИЛЕ ВО БОЛНИЦА appeared first on Сакам Да Кажам.