НОН ПЕЈПЕР – Миленко Неделковски шоу, 23.04.2021 S16 E32

32-ра епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу

гостин: Бернард Бршиќ од Словенија

ИЗВОР: Миленко Неделковски