НЕПОТИЗАМ ВО БЕЗБЕДНОСНИТЕ СТРУКТУРИ – Миленко Неделковски шоу, 28.05.2021 S16 E36

36-та епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу

ИЗВОР: Миленко Неделковски