НЕМА ПРИТИСОК ПО БОЛНИЦИТЕ И АМБУЛАНТИТЕ, НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА СЕ ЛЕКУВААТ 15-ТИНА ПАЦИЕНТИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ПО ПОРАСТОТ НА НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД

Министерот за здравство Венко Филипче вели дека ситуацијата со нови заразени и хоспитализации од ковид-19 е прилично мирна и нема […]

The post НЕМА ПРИТИСОК ПО БОЛНИЦИТЕ И АМБУЛАНТИТЕ, НА ИНФЕКТИВНАТА КЛИНИКА СЕ ЛЕКУВААТ 15-ТИНА ПАЦИЕНТИ, КАЖА ФИЛИПЧЕ ПО ПОРАСТОТ НА НОВИ СЛУЧАИ НА КОВИД appeared first on Сакам Да Кажам.