Нема да добиете советници, а јас ќе бидам градоначалник, му рекол Шилегов на Милевски


Нема да добиете советници, а јас ќе бидам градоначалник, му рекол поранешниот градоначалник на Скопје, Петре Шилегов на лидерот на ЛДП, Горан Милевски пред локалните избори.

Како што откри Милевски на емисија на ТВ 21, Шилегов му кажал дека тој ќе биде новиот градоначалник на Град Скопје, а тие како партија нема да добијат советници.

– Advertisements –

-На крајот на денот излезе, ни тој не стана градоначалник, ние имаме два советници, додава Милевски.

ИЗВОР. ФОКУС