НЕКОЛКУМИНА УБИЕНИ ВО НАПАДОТ СО ЛАК И СТРЕЛА ВО НОРВЕШКА, НАПАЃАЧОТ ПРИВЕДЕН

Неколку луѓе се убиени во нападот со лак и стрела во Норвешка, а има и повредени. Полицијата кажа дека инцидентот […]

The post НЕКОЛКУМИНА УБИЕНИ ВО НАПАДОТ СО ЛАК И СТРЕЛА ВО НОРВЕШКА, НАПАЃАЧОТ ПРИВЕДЕН appeared first on Сакам Да Кажам.