НЕВАКЦИНИРАН КАНАЃАНЕЦ ДОБИ СУДСКА ЗАБРАНА ДА СЕ ГЛЕДА СО СИН МУ

Канаѓанец кој не е вакциниран против ковид-19 привремено го изгуби правото да се гледа со својот 12-годишен син. Судијата кажа […]

The post НЕВАКЦИНИРАН КАНАЃАНЕЦ ДОБИ СУДСКА ЗАБРАНА ДА СЕ ГЛЕДА СО СИН МУ appeared first on Сакам Да Кажам.