НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ ПРИСТИГНАА 149 БЕГАЛЦИ ОД АВГАНИСТАН

На Скопскиот аеродром доцна во понеделник навечер пристигна првата група евакуирани бегалци од Авганистан. Станува збор за 149 граѓани на […]

The post НА СКОПСКИОТ АЕРОДРОМ ПРИСТИГНАА 149 БЕГАЛЦИ ОД АВГАНИСТАН appeared first on Сакам Да Кажам.