НА БРИТАНСКИОТ ПРИНЦ ЕНДРЈУ ЌЕ МУ СЕ СУДИ ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД ВРЗ МАЛОЛЕТНИЧКА

Американскиот суд ја одби жалбата на британскиот принц Ендрју, кој сепак ќе се соочи со граѓанска судска постапка за сексуален […]

The post НА БРИТАНСКИОТ ПРИНЦ ЕНДРЈУ ЌЕ МУ СЕ СУДИ ЗА СЕКСУАЛЕН НАПАД ВРЗ МАЛОЛЕТНИЧКА appeared first on Сакам Да Кажам.