НАШИТЕ ФУДБАЛЕРКИ СЛАВЕА КАЈ ЛЕТОНИЈА (4-1) ЗА ПРВИ БОДОВИ ВО МУНДИЈАЛСКИТЕ КВАЛИФИКАЦИИИЗВОР: АЛФА

По двата тешки пораза од Англија и Австрија во квалификациите за Светското првенство нашита најдобри фудбалерки изненадија и славеа кај Летонија со 4-1. Два гола на Наташа Андонова, па еден на Рочи и Максути и сега со многу повеќе амбиции го продолжуваме циклусот во кој во вторник го дочекуваме Луксембург кој е зад нас на табелата во Д групата.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×