НАД 50.000 ИТАЛИЈАНЦИ ДЕМОНСТРИРАА ПРОТИВ ФАШИЗМОТ ВО РИМ

Една недела по нападот врз седиштето на Синдикатот во Рим, над 50 илјади луѓе демонстрираа против фашизмот во италијанскиот главен […]

The post НАД 50.000 ИТАЛИЈАНЦИ ДЕМОНСТРИРАА ПРОТИВ ФАШИЗМОТ ВО РИМ appeared first on Сакам Да Кажам.