Наградна по повод 20 г Јади Бурек 31 мај 2021
Мобеликс доделува РедМи 8 мобилен и два блутут звучника. Гледачите прогнозираат исходот од првите три натпревари кои Македонија ќе ги игра на …

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК