МОЖНО Е ДА ИМА И ЖРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВСКИОТ КОВИД-ЦЕНТАР

Можно е да има и жртви во пожарот кој изгоре Ковид-центарот во Тетовската болница. Пред болницата се изнесени неколку колички […]

The post МОЖНО Е ДА ИМА И ЖРТВИ ВО ПОЖАРОТ ВО ТЕТОВСКИОТ КОВИД-ЦЕНТАР appeared first on Сакам Да Кажам.