Ми текна дека Левица се анти НАТО и си велам вака не бива – Фокус


Пратеникот од Беса, Кастриот Реџепи во вечерашното гостување на ТВ 21 објасни како ја донел одлуката да не гласа за недоверба на Владата. Вели дека му бил забиен нож во грб кога видел дека и Левица е дел од иницијативата.

Да, се потпишав и јас. Имаше друг договор. Имавме други ветувања. Ни рекоа дека ќе има и други пратеници. Се потпишавме и отидовме дома. Кога стигнав дома, гледам фотографија со Апасиев. Се збунив. Нож во грб. Што да зборам повеќе. Веднаш сменив мислење. Видов дека ова не оди на арно. Сам си донесов одлука. Почнав да се консултирам и со пријатели. Се исконсултирав и со странци, со претседателот на комисијата за меѓународна соработка.
Чекајте луѓе, па почнаа многу работи да ми се враќаат во глава, прво 27 април, второ дали ВМРО јасно се изјасниле за Преспанскиот договор, потоа ми текна дека Левица се анти-НАТО и анти-ЕУ ориентирани, и си велам оваа работа не ја бива, рече Реџепи.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×