МАНГУПИ И ШИЗИЦИ

Наместо да ги тргнат мангупите што ѝ пречат на државата, државата ќе го тргне зеленилото што им пречи на мангупите.

The post МАНГУПИ И ШИЗИЦИ appeared first on Сакам Да Кажам.