МАКЕДОНИЈА ЕКСПРЕС

Ако Грција можеше среде четврти бран од пандемијата да пушти на неплатен одмор илјадници лекари и сестри што не се вакцинирани, зошто кај нас воопшто да се толерираат невакцинирани попишувачи?

The post МАКЕДОНИЈА ЕКСПРЕС appeared first on Сакам Да Кажам.