ЛИВЕРПУЛ ГО ПОБЕДИ АРСЕНАЛ (3-1) И ДОБИ УШТЕ ЕДНО ГОЛЕМО АНГЛИСКО ДЕРБИИЗВОР: АЛФА

Актуелниот англиски фудбалски првак Ливерпул славеше против Арсенал со 3-1 во ново големо дерби за него во Премиер лигата и се искачи на делба на првото место со Лестер и Евертон. Овој пораз во дербито за лондонкиот тим пак, значеше дека е прекината победничката мини серија од стартот која траеше две рунди.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×