Кузеска: Гласањето на двајцата пратеници во скафандери е херојски чин


Присуството на двајца пратеници од СДСМ со цела заштитна опрема во скафандери е херојски чин, кој придонесе за изгласувањето на петтиот пакет мерки, за платите на работниците и поддршка за стопанството, смета портпаролката на СДСМ Богданка Кузеска.
-Без никакво чувство на одговорност, без срам дека токму тие се виновниците зошто два месеци финансиската поддршка од петтиот пакет економски мерки, плати, финансиска помош во семејствата и стопанството чека, а се дрзнуваат да поднесуваат кривични пријави против овие пратеници и против претседателот на Собранието Талат Џафери – рече Кузеска на МРТВ.

ИЗВОР. ФОКУС

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×