Крсте Господиновски за анимација Јади Бурек септември 2021
Крсте Господиновски професор на Еуропа Прима од областа на анимацијата, анимираниот филм, ефетки, моделирање, филмови базични …

ЈАНКО ЈАДИ БУРЕК