КРАЛИЦАТА МУ НАРЕДИ НА ПРИНЦОТ ЕНДРЈУ ДА ГИ ВРАТИ СИТЕ КРАЛСКИ И ВОЕНИ ТИТУЛИ

Британскиот принц Ендрју мора да ги врати сите свои воени и кралски титули на кралицата, објави Бакингамската палата и официјално […]

The post КРАЛИЦАТА МУ НАРЕДИ НА ПРИНЦОТ ЕНДРЈУ ДА ГИ ВРАТИ СИТЕ КРАЛСКИ И ВОЕНИ ТИТУЛИ appeared first on Сакам Да Кажам.