Колку Македонци има во Пиринска Македонија, Бугарија?

Со Ристо Македонец од Разлог за тоа колку Македонци има во Пиринска Македонија? Бугари незнабошци, признајте ги Македонците во Пиринска Македонија и цела Болгарија, како не ви е срам…наместо да се извините што сте ги убивале и затворале Македонците, вие лажете лилажете…Татко на лагата е Сатаната. Исус ќе ви суди…

ИЗВОР. ТОП ТЕМА