Како беше нападнат Куман од навивачите на Барселона? Се појави видеото, не беше пријатноИЗВОР: ВО ЦЕНТАР

Голем број навивачи го опколија.
Навивачите го чекаа Роналдо Куман по натпреварот против Реал Мадрид, незадоволни од новиот неуспех, можеби дури и од изјавата во која тој вели дека Барса е на вистинскиот пат за победа на вакви натпревари.
Беше доста непријатно, Куман во своето возило беше опкружен со голем број навивачи.
Многумина викаа, а Куман едвај чекаше да забрза.
Според некои извори, Барселона веќе му се извинила на Куман, со ветување дека следниот пат обезбедувањето ќе биде посилно.
Погледнете го и видеото од заминувањето на Роналд Куман.

Навигација на напис