Каква изборна кампања ја очекува Македонија?

Каква изборна кампања ја очекува Mакедонија? Дали ќе се смени наративот на постојани обвинувања меѓу партиите? Власта и опозицијата во трка по гласови со многу ветувања за избор на нов шеф на државата и пополнување на трите градоначалнички фотељи. Изборната кампања во полн ек. Заедничкото решение на партиите за сјо и чист изборен процес – клучен тест пред извештајот на европската комисија за земјава.

Дебатираат: Александар Кирацоски од СДСМ, Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ, Арбен Таравари од Алијансата на Албанците во 20 часот и 45 минути „Отворено 24“ со Младен Чадиковски.Каква изборна кампања ја очекува Mакедонија? Дали ќе се смени наративот на постојани обвинувања меѓу партиите? Власта и опозицијата во трка по гласови со многу ветувања за избор на нов шеф на државата и пополнување на трите градоначалнички фотељи. Изборната кампања во полн ек. Заедничкото решение на партиите за сјо и чист изборен процес – клучен тест пред извештајот на европската комисија за земјава.

Дебатираат: Александар Кирацоски од СДСМ, Игор Јанушев од ВМРО-ДПМНЕ, Арбен Таравари од Алијансата на Албанците во 20 часот и 45 минути „Отворено 24“ со Младен Чадиковски.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×