Интервју со претседателот Стево Пендаровски

Уставниот суд како спас за груевци, а потоп за правдата. Одлуката на судиите – вовед во правен хаос или во политички земјотрес? Што може да направи претседателот Стево Пендаровски? Ќе дозволи ли Македонија да остане на темната страна на историјата – како заложник на мафијата и криминалот? За љубовта со Б, за исселувањето на младите, за Макрон и европската хипокризија.

Во 24 Отворено, со претседателот Стево Пендаровски, прашуваат студенти, граѓани, гледачи…