ИЛЈАДНИЦИ ПОЛЈАЦИ ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД ЕУ

Десетици илјади луѓе во повеќе од 100 полски градови и општини протестираа против правосудната реформа и можниот излез на земјата […]

The post ИЛЈАДНИЦИ ПОЛЈАЦИ ПРОТЕСТИРАА ПРОТИВ ИЗЛЕГУВАЊЕ ОД ЕУ appeared first on Сакам Да Кажам.