ИЗБОРИТЕ ВО САД – СОСТОЈБИ – Миленко Неделковски шоу, 20.11.2020 S16E13

13-та епизода од 16-тата сезона на Миленко Неделковски шоу

ИЗВОР: Миленко Неделковски