ЗА ПРВПАТ ХЕРАКЛЕЈА И АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ДОСТАПНИ ЗА ЛИЦАТА СО ИНВАЛИДИТЕТ

За првпат, античкиот локалитет и амфитеатарот во Хераклеја во Битола станаа пристапни за лицата со инвалидитет. Во рамките на проектот […]

The post ЗА ПРВПАТ ХЕРАКЛЕЈА И АНТИЧКИОТ ТЕАТАР ДОСТАПНИ ЗА ЛИЦАТА СО ИНВАЛИДИТЕТ appeared first on Сакам Да Кажам.