ЖИВОТНИОТ ВЕК ВО САД СЕ НАМАЛИЛ ЗА 18 МЕСЕЦИ ВО 2020, НАЈМНОГУ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА

Пандемијата на коронавирусот го намалила просечниот животен век во САД за 18 месеци во минатата година, што е најголем годишен […]

The post ЖИВОТНИОТ ВЕК ВО САД СЕ НАМАЛИЛ ЗА 18 МЕСЕЦИ ВО 2020, НАЈМНОГУ ОД ВТОРАТА СВЕТСКА ВОЈНА appeared first on Сакам Да Кажам.