ЕРУПТИРАШЕ ВУЛКАН НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ ОТКАКО НЕДЕЛАВА ИМАЛО 22.000 ЗЕМЈОТРЕСИ

Вулкан еруптираше на Канарските Острови по цела недела сеизмички активности. ТВ-снимките од националниот парк Кумбре Веха на островот Ла Палма […]

The post ЕРУПТИРАШЕ ВУЛКАН НА КАНАРСКИТЕ ОСТРОВИ ОТКАКО НЕДЕЛАВА ИМАЛО 22.000 ЗЕМЈОТРЕСИ appeared first on Сакам Да Кажам.