Елмас со ефектен гол против Пандев (ВИДЕО)ИЗВОР: АЛФА

Горан Пандев и Елиф Елмас, еден против друг се сретнаа уште во второто коло од Серија А, на крајот помладиот славеше убедлива победа, зачинета со еден ефектен гол. Наполи со 6-0 ја декласираше Џенова, а Елмас беше стрелец на петтиот гол во 69-тата минута. Ова е само втор погодок за Елмас откако пристигна во Наполи. Пандев за разлика од воведното коло и маестралниот гол против Кротоне, сега во игра влезе во 55-та минута и беспомошно сведочеше за еден од најтешките порази на Џенова, и тоа од неговиот поранешен клуб.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×