Едно лице се здоби со тешки телесни повреди на работно местоИЗВОР: АЛФА

На 22.09.2020 во 00.50 часот во СВР Скопје, Е.Г.(48) од Скопје пријавил дека на 21.09.2020 околу 22.30 часот во фирма на ул.„Македонско Косовска Бригада“ во Скопје, додека извршувал работни задачи, се превртела количка и паднала врз него, по што бил пренесен во Градската општа болница„Св.Наум Охриски“ каде од доктор му биле констатирани тешки телесни  повреди. Се работи на расчистување на случајот.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×