ЕДЕН МИЛИОН ГРАЃАНИ ПОПИШАНИ ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ

Еден милион граѓани се попишани за две недели откако почна пописот на населението, домаќинставата и становите. Како што соопштија од […]

The post ЕДЕН МИЛИОН ГРАЃАНИ ПОПИШАНИ ЗА ДВЕ НЕДЕЛИ appeared first on Сакам Да Кажам.