ДИСТРИЈА КРАСНИЌИ МУ ГО ДОНЕСЕ НА КОСОВО ВТОРОТО ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО ЏУДО

Втора олимпијада по ред, Косово има олимписка шампионка во џудо. Дистрија Красниќи освои златен медал во категоријата до 48 килограми […]

The post ДИСТРИЈА КРАСНИЌИ МУ ГО ДОНЕСЕ НА КОСОВО ВТОРОТО ОЛИМПИСКО ЗЛАТО ВО ЏУДО appeared first on Сакам Да Кажам.