ДВЕ ГОДИНИ ОД БРЕНДОТ „А1“ СО ПОНУДА ОД 100 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ МЕСЕЧНО

„А1 Македонија“ ја одбележува втората година од воведувањето на „А1“ брендот на македонскиот пазар со статусот на најголем мобилен оператор […]

The post ДВЕ ГОДИНИ ОД БРЕНДОТ „А1“ СО ПОНУДА ОД 100 ГИГАБАЈТИ МОБИЛЕН ИНТЕРНЕТ МЕСЕЧНО appeared first on Сакам Да Кажам.