ВО ЦЕНТАР Dali ke poskapi strujata? Novata vlada ke zavisi od Budimpesta!?
ВО ЦЕНТАР Дали ќе поскапи струјата? Новата влада ќе зависи од Будимпешта!?

ВО ЦЕНТАР со Васко Ефтов