ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА

Од утре започнува масовната вакцинација против ковид-19 во  Скопје, Куманово, Штип, Кавадарци, Тетово, Охрид и Битола. За Тетовско-гостиварскиот Регион денес […]

The post ВО ТЕТОВСКО-ГОСТИВАРСКИОТ РЕГИОН ОД УТРЕ ДНЕВНО ЌЕ СЕ ВАКЦИНИРААТ ПО 1.500 ЛИЦА appeared first on Сакам Да Кажам.