ВО ГРЦИЈА ОТКРИЕНИ СЛУЧАИ НА НЕВАКЦИНИРАНИ НА КОИ ИМ БИЛ ИЗДАДЕН ВАКЦИНАЛЕН СЕРТИФИКАТ

44 случаи на лажни сертификати за вакцинација против ковид-19 издадени од вакцинален пункт во централна Грција досега се предадени на […]

The post ВО ГРЦИЈА ОТКРИЕНИ СЛУЧАИ НА НЕВАКЦИНИРАНИ НА КОИ ИМ БИЛ ИЗДАДЕН ВАКЦИНАЛЕН СЕРТИФИКАТ appeared first on Сакам Да Кажам.