ВЛАДАТА И ОПШТИНА БИТОЛА ЗАЕДНО ЌЕ ПОМАГААТ ЗА САНИРАЊЕ НА ЗЕМЈОТРЕСНИТЕ ШТЕТИ

Без разлика кој е на чело на институциите, надвор од политиката, Владата и Општината ќе дејствуваат заедно во санирањето на […]

The post ВЛАДАТА И ОПШТИНА БИТОЛА ЗАЕДНО ЌЕ ПОМАГААТ ЗА САНИРАЊЕ НА ЗЕМЈОТРЕСНИТЕ ШТЕТИ appeared first on Сакам Да Кажам.