ВИДЕО – Шестата сезона на „Преспав“ стартува пред Нова година

ВИДЕО – Шестата сезона на „Преспав“ стартува пред Нова година
Шестата сезона на популарната македонска хумористична серија „Преспав“ на малите екрани стартува на 20 декември, секој работен ден во 20:15 часот на МРТ1.
Она што се знае е дека две дечиња ќе се појават во серијата, откако продукциската куќа ОХО на крајот од септември објави пријавување за кастинг.
Знаеме и дека некои од ликовите имаат нов стајлинг откако на официјалниот Фејсбук профил беа објавени фотоградии од новиот имиџ на ликовите во новата сезона.

Adblocker detected! Please consider reading this notice.

We've detected that you are using AdBlock Plus or some other adblocking software which is preventing the page from fully loading.

We don't have any banner, Flash, animation, obnoxious sound, or popup ad. We do not implement these annoying types of ads!

We need money to operate the site, and almost all of it comes from our online advertising.

Please add tvstanici.net to your ad blocking whitelist or disable your adblocking software.

×